Espatlla de porc rostida

Preu a consultar

Pes per espatlla aproximat

Pes Safata
 

Cistella desactivada temporalment. Disculpin les molèsties.

 

Fins a nou avís, comandes només disponibles per recollir en botiga: Av. Bertran i Güell, 13 Gavà

Paleta de porc Rostida. FORN TRADICIONAL: En una safata adequada per a enfornar, col·locar la paleta i el suc que conté l'envàs. Afegir un got de vi negre i dos d'aigua i portar al forn, que haurem pre escalfat a 220 °C. Mantenir la cocció a 180 °C durant 50 minuts. Afegir unes quantes ametlles ben picades en el morter i continuar la cocció deu minuts més. Es pot espessir el suc resultant de la cocció amb una mica de “Maizena” i personalitzar-lo afegint-li uns xampinyons o unes verduretes tallades.

MICROONES: En fred, tallar unes rodanxes de paleta i disposar-les en un plat o font adequats per a microones. Escalfar porció entre 2-4 minuts, en funció de la seva grandària. Suggeriment: Empolvorar la carn amb una mica de sal (gruixuda si és possible) i una mica de la següent mescla, en la qual s'ha pres com a mesura una cullera de cafè: Pebre roig dolç: 2 cullerades ● Pebre roig picant: 1 i ½ cullerades ● Pebre negre mòlt: la punta de la cullera ● All: una dent ● Oli d'oliva: ½ got. En un morter, barrejar tots els ingredients excepte l'oli, que l'afegirem a poc a poc quan l'all estigui ben picat i barrejat amb els pebres rojos i el pebre. Escalfar la carn amb l'amaniment durant 2 minuts en microones. Pot acompanyar-se el plat amb unes patates cuites.

Paleta de porc, sal, espècies, brou vegetal, aroma, estabilizante E-451iii. Pot contenir traces d'OU, SOIA I GLUTEN

Refrigeració a temperatura =<4 °C. Tractar per calor abans de consumir.

Informació Nutricional per 100 g
  • Valor Energètic: 216 kcal
  • Grasses de les quals: 12 g
  • Saturades: 3,6 g
Hidrats de carboni dels quals: 6,5 g
  • Sucres : 0,5 g
  • Proteïnes : 27 g
  • Sal : 1,9 g