A Maelca només treballem amb granges i agricultors locals, i elaborem els nostres propis productes per a garantir la màxima qualitat.
La qualitat dels nostres productes és molt important, per aquest motiu comptem amb la col·laboració de proveïdors de proximitat que ens proporcionen la màxima seguretat per a les nostres carns. El control de qualitat contínua en el nostre obrador on garantim una òptima elaboració de tots els productes, mantenint els nostres valors i compromisos.
La nostra història
Un projecte que va començar el 1985
A l'octubre de 1985, Mario García, un jove emprenedor va decidir obrir una empresa de carn i productes elaborats a l'engròs, tot un repte que continua viu amb la mateixa intensitat avui dia.

Al novembre de 2005 inaugurem una petita botiga en les nostres instal·lacions situades en el polígon industrial de Gavà.

Finalment a l'agost de 2016 ampliem la nostra botiga fent d'ella un espai acollidor on poder comprar amb tranquil·litat totes les nostres carns i productes elaborats.
Perquè fem l'elaboració
El que ens diferencia d'altres empreses és que en Maelca optem per elaborar diàriament els productes en les nostres instal·lacions homologades per la CEE, garantint així la màxima qualitat.

El nostre compromís és oferir als nostres clients productes el més saludables possibles, per això molts d'ells no porten additius afegits, la qual cosa ens permet oferir un producte fresc i natural.