A Maelca només treballem amb granges i agricultors locals, i elaborem els nostres propis productes per a garantir la màxima qualitat.
La qualitat dels nostres productes és molt important, per aquest motiu comptem amb la col·laboració de proveïdors de proximitat que ens proporcionen la màxima seguretat per a les nostres carns. El control de qualitat contínua en el nostre obrador on garantim una òptima elaboració de tots els productes, mantenint els nostres valors i compromisos.
La nostra història
Un projecte que va començar el 1985
A l'octubre de 1985, Mario García, un jove emprenedor amb ganes va decidir obrir una empresa de carn i productes elaborats a l'engròs, tot un repte que continua viu amb la mateixa intensitat avui dia.

Al novembre de 2005 inaugurem una petita botiga en les nostres instal·lacions situades en el polígon industrial de Gavà.

Finalment a l'agost de 2016 ampliem la nostra botiga fent d'ella un espai acollidor on poder comprar amb tranquil·litat totes les nostres carns i productes elaborats.
Perquè fem l'elaboració
A Maelca optem per elaborar els nostres productes, això proporciona les millors garanties per als clients, d'aquesta manera garantim la màxima qualitat i proximitat. La nostra localització ens permet una reducció de costos que es transmet als clients amb uns preus competitius ajustats a la qualitat oferta.

La nostra experiència de més de 35 anys ens va empènyer a emprendre en el nostre propi obrador, de tal manera que podem verificar elaboracions amb ingredients de màxima qualitat i oferir als nostres clients la seguretat de consumir gènere de proximitat, fent així possible oferir un servei personalitzat i adaptat per a cada client.